Bezoek Willem-Alexander en Maxima aan Roosendaal – AKKOORD was daarbij !!!!

 

Wat hebben we genoten, van deze dag, van de voorbereidingen – ja het was leuk.

Een klein, maar sterk liedje, gecomponeerd door Co Vergouwen en Joost Verbraak moesten we zingen. Een week eerder werd door een 6-tal leden + Annalisa een band ingezongen, die mee gedraaid zou worden – dan was er wat meer geluid, er mochten ten slotte maar 25 leden meedoen. Dit gebeurde in de studio van Co – dit was een leuke gebeurtenis voor deze mensen.

De dinsdagavond voor het koningspaar zou komen moesten we oefenen op de Markt – dat ging al gauw goed. De volgende dag, woensdag waren we om 8.30 uur present – daar deden we 3 keer de hele opvoering (het duurde slechts ca 15 minuten) en daarna was het wachten. We kregen een lunch in de St Jan en vanaf 14.00 uur waren we op de Markt in afwachting van het paar.

Sopraan Martine van de Kar, de jonge Cecile Pietersen en diverse dansgroepen en een toneelgroep lieten van zich horen, zien. Het paar is erg enthousiast en zeer betrokken; ze tonen veel belangstelling.

Toen ze boven op het oude raadhuis waren gearriveerd, mochten wij bij de finale aansluiten en ons stukje zingen – het was echt kippenvel, genieten dus – foto’s maken….. en daarna vertrok het paar weer per koets naar het station, waar ze per trein naar Oisterwijk vertrokken en wij konden een pilsje / wijntje drinken op het zonnige terras.

Alles was bijzonder goed geregeld en iedereen had er een prima gevoel bij; en zoals Annalisa zei: dit kan ik weer van mijn lijstje afstrepen.